Recept fogás: Hideg előétel

Hideg előétel

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Ceviche

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fogasfilék bőrét lefejtjük (még jobb, ha már így vásároljuk) és az esetlegesen benne maradt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tonhalas bruschetta

Tonhalas bruschetta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A bruschetta egy nagyon könnyű kis előétel, amely arra való, hogy a gyomrunkat előkészítsük a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemáj pástétom

Csirkemáj pástétom

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grapefruit saláta almával, naranccsal, sárgarépával és újhagymával

Grapefruit saláta almával, naranccsal, sárgarépával és újhagymával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A grapefruitot és a narancsot meghámozzuk, a fehér héját leszedjük, majd gondosan kifilézzük, nehogy a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fejes saláta vinaigrette mártással

Fejes saláta vinaigrette mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.8 / 5)

A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tengeri salpicon saláta

Tengeri salpicon saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom