Recipes from Ingredient: majoránna

majoránna

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Körtével töltött tyúkpecsenye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rozé kacsamell cukkini tócsnival

Rozé kacsamell cukkini tócsnival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hússal-májjal töltött almák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almákat nem hámozzuk meg, viszont jól megmossuk, és szárazra töröljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.

Hobbychef Tovább olvasom
Húsvéti rozmaringos báránysült puliszkával

Húsvéti rozmaringos báránysült puliszkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A báránycombot előző este, lehártyázás után, fokhagymaszelettel és rozmaring ágakkal megtűzdeljük, és a fűszerekkel bedörzsöljük.

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom
Burgonyaleves

Kolbászos burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tartalmas levesekben azt szeretem, hogy akár fő fogásnak is bőven megfelelnek.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Olcsó, gyorsan elkészül és finom.

Hobbychef Tovább olvasom
Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rakott karfiol

Rakott karfiol

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával

Mézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamellet megmossuk, bőrét éles késsel bevagdaljuk, majd besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom