Recept nehézségi szint: Könnyű
Könnyű
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
A borból a birsecettel, a fahéjjal, és egy kevés vízzel hígítva páclevet főzünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMandarin desszert
A mandarint meghámozzuk és a citromok megszűrt levébe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzedermártás főzés nélkül
A szedret turmixgépben a cukorral és a vörösborral összekeverjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzedermártás
A szedret a megfelelő tisztítás után a vörösborral felforraljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPassiógyümölcskrém
A zselatint beáztatjuk, majd felfőzzük két és fél dl vízben.
Gasztro Trend Tovább olvasomLángoló gyümölcsök
A körtéket meghámozzuk, felnegyedeljük, magházukat eltávolítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom