Recept nehézségi szint: Könnyű
Könnyű
Narancsos almaleves (főzés nélkül)
A meghámozott almákat lereszeljük és megöntözzük a három narancs megszűrt levével.
Gasztro Trend Tovább olvasomTempura gyömbéres szójamártással
Ennek a Japánból származó ételnek az elkészítésekor be kell tartani a szigorú előírásokat.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás sajtsalátával töltött avokádó
A körténél valamivel nyújtottabb avokádót, A és V alakban éles, kis késsel elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.
Hobbychef Tovább olvasomMascarponés, eperjoghurtos krém eperrel
Egy kis epres finomság. Nagyon gyorsan elkészíthető. A hozzávalókat a hűtőszekrényből kell elővarázsolni.
Hobbychef Tovább olvasomGrapefruit sárgarépával, nyersen
A grapefruitot meghámozzuk, és eltávolítjuk fehér héját.
Gasztro Trend Tovább olvasomFusilli fehérboros, tejszínes gombával, medvehagymával és füstölt sajttal
Már nagyon vágytam egy finom olaszos tésztára.
Hobbychef Tovább olvasomSült pulykacomb szalonnás-gombás krumplival
A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros retekleves
Ezúttal tényleg reteklevest főztem, ha már a múltkor mexikói zöldségleves lett belőle.
Hobbychef Tovább olvasom