Bemutatkozik a KolbaszAruhaz.hu

Beküldő : | 0 Komment | Dátum: 2017.február 14. | Kategória : Termékek

Vastag kolbász

Cégünk 2 alapító tagja (Farm Futár Kft.) szereti a hasát, szeret jót s jól enni. A legfőbb gondolatunk és küldetésünknek érezzük, hogy Magyarország rejtett vagy kevésbé feltárt kulináris, kézműves remekműveit egy kicsit a nagy közönség, a városlakók s adott esetben az országhatáron kívül élő emberek is megismerhessék, mert ezekre igazán méltó módon büszkék lehetnek készítőik.

Kik azok a készítők?

Olyan hagyományőrző, természetes anyagokat felhasználó kézműves manufaktúrák, akiknek fontos az, hogy például a kolbászok, szalámik ne műanyagokkal (színezék, adalékanyag, állományjavító, tartósítószer, térfogatnövelő stb…) tele rakott egészségtelen és tápérték nélküli vacakságok, hanem mind ízében, mind tápanyag értékben értékes, tápláló, egészséges legyenek és mindezek felett igazi kulináris élményt nyújtó örömöt okozzon azok elfogyasztása!

Az vezérel és mozgat bennünket, hogy felkutassuk és minél több emberhez eljuttassuk ezeket a kincseket!

Ezzel örömet, büszkeséget és megélhetést alapozva meg a manufaktúrák tulajdonosainak, és igazi egészséges, ár-érték arányban messze a legjobb portékákkal lepjük meg, szolgáljuk ki a minket megkeresőket, akiknek még fontos (és nem csak lózung) a bio, természetes, nitritmentes, adalékanyag-mentesség. A természetes színek és ízek. A gluténmentes és glukózmentes és laktózmentes táplálkozás.

Szóval minden magára adó, igényes fogyasztó találati helye szeretnénk lenni. A definiált kategóriák mindent elmondanak magukról, s ezért csak röviden a teljesség igénye nélkül felsoroljuk miben utazunk:

Házi kolbászok, Szalámik, Füstölt húsok, Szalonnák, Zsír, Kézműves sajtok, Kézműves mustár, Torma, Kézműves savanyúságok, Kézműves szörpök, Ívólevek, Krémek, Mézek, Lekvárok, Erős szószók, Paprika készítmények, Fűszerek, Magvak, Zöldség, Gyümölcs, Hidegen préselt olajok, BIO olajok, Gyümölcsecetek, Borecetek, Balzsamecetek, Liszt, BIO liszt, Tészta, Tojás, Édesség, Sós rágcsálnivalók, Kézműves borok, Pálinkák

Mindezek eredményeképpen egy már meglévő weboldal továbbgondolása jött létre: a www.kolbaszaruhaz.hu.

Jó étvágyat!

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Jäger Barrel koktél
Jäger Barrel koktél

Öntsük a gyógynövény likőrt és a root beer pálinkát egy jéggel teli rocks pohárba.

Close