Receptek
Mézes rózsakocsonya
Az egyforma színű rózsaszirmokat bő folyó vízben többször is átmossuk és lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött csúsztatott palacsinta
A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngol karácsonyi gyümölcspuding
Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomIllatos almaturmix mandulával
A meghámozott és reszelt almát a fele tejjel és a tejszínnel turmixgépben továbbpépesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomNaspolyatorta
A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyefelfújt
A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom