Receptek
Birskocsonya
Bármilyen süteménybe, gyümölcsös dísztálak díszítésére is használható.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal
Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)
Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmasajt pörkölt mogyoróval
A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcs sörbet
Minden gyümölcsöt megtisztítunk, illetve a sárgadinnyét A és V alakban felvágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTeapuncs arábiából
Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.
Gasztro Trend Tovább olvasomKávémártás mazsolával, melegen
1 erős kávéfőzetet készítünk, amit ráadásul még a felére be is forralunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilvadzsem mogyoróval
A kék szilvát bő vízben, többször is átmossuk, kimagozzuk és ledaráljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes rózsaszirup
A rózsa szirmait letépkedjük, és folyó vízben többször átmossuk, lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomEper vörösborzselében
Az egészséges eperszemeket megmossuk, lecsumázzuk és félbevágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom