Receptek
Csirkecombok ribizliben
A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.
Gasztro Trend Tovább olvasomPulykamellgalantin gyümölcsökkel
A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsös sajtfondue
A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyés csirkeragu
A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFőtt sonka édesburgonyával és ananásszal
A kötözött sonkát a hagyományos módon puhára főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörtével töltött tyúkpecsenye
A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkás dinnyekrém
A vajat habosra keverjük az áttört mazsolás krémtúróval.
Gasztro Trend Tovább olvasomCumberland mártás
Jól behűtve adjuk vadak, vadszárnyasok mellé. A háziszárnyasoknak is méltó kísérőmártása.
Gasztro Trend Tovább olvasomRozé kacsamell cukkini tócsnival
A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomNaranccsal töltött kacsa
A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom