Thai édes-savanyú sertésragu
2013-10-25- Várható: Thai édes-savanyú sertésragu 4 személyre
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 5perc
- Elkészítési idő: 40perc
- Kész: 45perc
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 3 dl olaj
- 1 fej fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl szójaszósz
- 2 evőkanál cukor
- 3 db chili paprika
- 3 db savanyú uborka
- 2 db paradicsom
- 1/2 db ananász
- csipet bors
- csipet zöld pesto szósz
- 1/2 db póréhagyma
Elkészítés:
Lépés: 1
A sertéshúst megmossuk, és 2x2 cm-es kockákra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, és a kockára vágott húst állandó keverés mellett, gyors tűzön, 5 percig pirítjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát nagyobb darabokra szeleteljük, majd hozzáadjuk a húshoz, és összepirítjuk vele.
Lépés: 2
Szójaszósszal, cukorral és az apróra vágott chili paprikával ízesítjük.
Lépés: 3
Csíkokra vágjuk a savanyú uborkát, a paradicsomot, az ananászt, és hozzápirítjuk ezeket is a sertéshúshoz.
Lépés: 4
Borssal megszórva, felszeletelt póréhagymával és zöld pesto szósszal tálaljuk az ételt.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Energia
1165 kcal -
Fehérje
38,9 g -
Zsír
113,3 g -
Szénhidrát
29,4 g -
Rost
2,4 g