Recipes from Ingredient: ananász

Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A görögdinnyét úgy válasszuk ki, hogy szép legyen a külső héja is.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ananász gyümölcsfagylalttal

Ananász gyümölcsfagylalttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ananászt hosszában négyfelé vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládéfondue

Csokoládéfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A nem tejes étcsokoládét apró darabokra tördeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Finom falatok ananászra és sütőtökre

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtfondue

Gyümölcsös sajtfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcsös sajtfalatok

Gyümölcsös sajtfalatok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sajtokat éles késsel kb. fél cm vastagra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával

Mézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamellet megmossuk, bőrét éles késsel bevagdaljuk, majd besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Diós ananász sörbet

Diós ananász sörbet

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az ananászkonzervet és a mézet botmixer segítségével krémesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mangókrém ananásszal

Mangókrém ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját cukorral kikeverjük, és forró tejbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Thai édes-savanyú sertésragu

Thai édes-savanyú sertésragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúst megmossuk, és 2x2 cm-es kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom