Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Toszkán csirkecombok
A csirkecombokat megmossuk, és az ízületnél kettévágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkás kacsaragu zöldséges rizzsel
A nyers füstölt sonkát nagyobb kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPaprikás csirke, kapros házi nokedlivel
A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKalocsai tarhonyás csirke
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, és enyhén besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHamburgi csirkemell
A csirkemell filéket megtisztítjuk, hosszában felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSós-karamellás tejcsokis bonbon, pirított szezámmaggal, étcsokoládé burokban
Ajándékba vagy ínyenceknek kávé, tea mellé.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomGarnélarák saláta
Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, a kaprot és a fokhagymát apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomVörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel
Mert nem csak babgulyás van.
Hobbychef Tovább olvasomPástétom fűszeres vajjal
Az apróra vágott vöröshagymát a füstölt szalonna zsírján megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMálna kívül – málna belül bonbon
Ajándéka is adhatjuk, de biztos siker akkor is, ha desszertként kínáljuk.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom