Recept nehézségi szint: Közepes

Közepes

Grillezett márványsajtos szűzpecsenye párolt sárgarépával

Grillezett márványsajtos szűzpecsenye párolt sárgarépával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Szokatlan, hogy a sertéshúshoz és a márványsajthoz vörösbort ajánlunk.

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom
Whisky praliné

Whisky praliné

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kávé mellé desszertnek ajánlom, de díszdobozban ajándéknak is adhatjuk.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kakaós-túrós brownie

Kakaós-túrós brownie

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat összekeverjük a kakaóporral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyepuding eperöntettel

Gesztenyepuding eperöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Édes túróval töltött zsemle

Édes túróval töltött zsemle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almavaj

Almavaj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután meghámoztuk és kicsumáztuk az almákat, mindegyiket vágjuk négyfelé.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött paprika háziasan

Töltött paprika háziasan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Thai sertéscsíkok

Thai sertéscsíkok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst vékony csíkokra vágjuk, és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom