Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Grillezett márványsajtos szűzpecsenye párolt sárgarépával
Szokatlan, hogy a sertéshúshoz és a márványsajthoz vörösbort ajánlunk.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomWhisky praliné
Kávé mellé desszertnek ajánlom, de díszdobozban ajándéknak is adhatjuk.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomKókuszkenyér
A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyepuding eperöntettel
A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes túróval töltött zsemle
A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmavaj
Miután meghámoztuk és kicsumáztuk az almákat, mindegyiket vágjuk négyfelé.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött paprika háziasan
A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomStefánia vagdalt zelleres burgonyapürével
A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.
Gasztro Trend Tovább olvasom