Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Mogyoró baileys bonbon, avagy egy falatnyi boldogság…
Falatnyi boldogság minden ínyenc számára.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomGörög olívás-balzsamecetes saláta
A padlizsánt megtisztítjuk, felszeleteljük, és teflonsütőben roston megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes sült csirkecomb meggymártással és szalonnás burgonyafánkocskákkal
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, amikor megfőtt, megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög húsos nyársak mentás joghurttal
A karajszeleteket megtisztítjuk, majd négyfelé vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt tonhal, ahogy Nagyi készíti
A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri halfilé citromos petrezselyemmártással és újburgonyával
Egy nagyobb serpenyőben 10 dkg vajat pezsdülésig forrósítunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomZelleres-szalonnás bableves
A zellert és a vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, kevés vajon pirítani kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkehúsleves
A csirkét megmossuk, megtisztítjuk, és egy megfelelő méretű fazékba helyezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertésflecken hagymás tört burgonyával, káposztasalátával
A szeletelt tarját kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom