Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Mozzarellás-paprikás pizza
Gyúrjunk tésztát a lisztből, túróból a tojássárgájával, az olaj egy részével, a sóval és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomMalibu kókuszos rum házilag
Készítsük el a cukorszirupot, illetve a kókusz szirupot az italhoz.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi mézeskalács
A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomKaramellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon
A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomAngol kenyérpuding
A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomMangókrém ananásszal
A tojások sárgáját cukorral kikeverjük, és forró tejbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMákpuding csokoládéöntettel
Elkészítjük a csokoládéöntetet: a csokoládét vízgőzön felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt, a rumot és a vaníliás ...
Gasztro Trend Tovább olvasom