Recept nehézségi szint: Közepes

Közepes

Mozzarellás-paprikás pizza

Mozzarellás-paprikás pizza

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Gyúrjunk tésztát a lisztből, túróból a tojássárgájával, az olaj egy részével, a sóval és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sertés hamburger hasábbal

Sertés hamburger

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.3 / 5)

Ha gyakorlott grillező, és már unja a húsok sütögetését, akkor próbálja ki a receptünket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Malibu kókuszos rum

Malibu kókuszos rum házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Készítsük el a cukorszirupot, illetve a kókusz szirupot az italhoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcskenyér

Gyümölcskenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi mézeskalács

Karácsonyi mézeskalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karamellizált fehér csoki - sós mogyoró krokant bonbon

Karamellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Angol kenyérpuding

Angol kenyérpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mangókrém ananásszal

Mangókrém ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját cukorral kikeverjük, és forró tejbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mákpuding csokoládéöntettel

Mákpuding csokoládéöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elkészítjük a csokoládéöntetet: a csokoládét vízgőzön felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt, a rumot és a vaníliás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládé Mousse

Csokoládé Mousse

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojásfehérjét felverjük, és hozzáadjuk a porcukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom