Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Tejszínes-gombás sertésborda
A szeletelt sertéskarajt besózzuk, kiklopfoljuk, lisztben megforgatjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomEper kívül – eper belül bonbon
Díszdobozban, karácsonyi ajándéknak is kiváló epres bonbonok.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomGesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával
A pulykamellet szép vékony szeletekre vágjuk, óvatosan kiklopfoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélás rizottó
Egy kisebb fazékban vizet melegítünk, sót szórunk bele, majd a sós, forró vízzel leforrázzuk a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTiroli almás-mákos rétes
Az almát megtisztítjuk, lereszeljük, majd összekeverjük a mézzel és a mazsolával.
Gasztro Trend Tovább olvasomMálnás lepény
A megszitált lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, az egész tojással, 5 dkg porcukorral, valamint a reszelt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldborsós párolt karaj petrezselymes rizzsel
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMeggyleves habgaluskával
A tojássárgáját a porcukorral, a citrom reszelt héjával krémmé keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet.
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos-avokádós pulykamell saláta
Az avokádót hosszában kettévágjuk, magját kivesszük, majd a gyümölcsöt óvatosan meghámozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyros pitában csirkehúsból
A megmosott hússzeletet kiklopfoljuk, és kb. 3-4 cm-es csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom