Recept nehézségi szint: Közepes

Közepes

Cumberland mártás

Cumberland mártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól behűtve adjuk vadak, vadszárnyasok mellé. A háziszárnyasoknak is méltó kísérőmártása.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rozé kacsamell cukkini tócsnival

Rozé kacsamell cukkini tócsnival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom
Currys csirkecombok ananásszal és almával

Currys csirkecombok ananásszal és almával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hússal-májjal töltött almák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almákat nem hámozzuk meg, viszont jól megmossuk, és szárazra töröljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Olívás sonkakoktél melegen

Olívás sonkakoktél melegen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnyekoktél rákkal

Sárgadinnyekoktél rákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pisztráng zöldmandulamártással

Pisztráng zöldmandulamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fehérbort a vöröshagymával, a sóval és 1 dl vízzel felforraljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcsös sajtfalatok

Gyümölcsös sajtfalatok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sajtokat éles késsel kb. fél cm vastagra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egzotikus szárnyassaláta

Egzotikus szárnyassaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A jércemelleket kicsontozva sós vízben - vagy az éppen fövő húslevesben - puhára főzzük, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom