Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Banános töltött kínai kel
A sovány sertéshúst ledaráljuk, a fele olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Gasztro Trend Tovább olvasomBanános rizsgombócok
A rizsnek megfelelő dupla mennyiségű vízzel, vajjal, cukorral, reszelt citromhéjjal és szűrt levével hagyományos állagú ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAnanászos sonkacipó
A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.
Gasztro Trend Tovább olvasomOlívás csirke gyömbéres-citromos mártással
A fiatal csirkéket a megtisztítás után - előző nap - felnegyedeljük, és sózás után a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött sertéskaraj
A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkecombok ribizliben
A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsös sajtfondue
A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyés csirkeragu
A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFőtt sonka édesburgonyával és ananásszal
A kötözött sonkát a hagyományos módon puhára főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasom