Recept nehézségi szint: Közepes

Közepes

Banános töltött kínai kel

Banános töltött kínai kel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sovány sertéshúst ledaráljuk, a fele olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körtés bárány agyagedényben

Körtés bárány agyagedényben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A báránycombról lefejtjük a felesleges zsiradékot és egyforma kockákra vágva fél óráig hideg vízben állni ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Banános rizsgombócok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizsnek megfelelő dupla mennyiségű vízzel, vajjal, cukorral, reszelt citromhéjjal és szűrt levével hagyományos állagú ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Ananászos sonkacipó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Olívás csirke gyömbéres-citromos mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fiatal csirkéket a megtisztítás után - előző nap - felnegyedeljük, és sózás után a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyével töltött sertéskaraj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csirkecombok ribizliben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtfondue

Gyümölcsös sajtfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyés csirkeragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Főtt sonka édesburgonyával és ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kötözött sonkát a hagyományos módon puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom