Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva
A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.
Gasztro Trend Tovább olvasomAvokádó krémleves
Az avokádó gyümölcsét megfelezzük, és eltávolítjuk a magját.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)
Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilvadzsem mogyoróval
A kék szilvát bő vízben, többször is átmossuk, kimagozzuk és ledaráljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes rózsakocsonya
Az egyforma színű rózsaszirmokat bő folyó vízben többször is átmossuk és lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngol karácsonyi gyümölcspuding
Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomNaspolyatorta
A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom