Recept nehézségi szint: Közepes

Közepes

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Avokádó krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az avokádó gyümölcsét megfelezzük, és eltávolítjuk a magját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szilvadzsem mogyoróval

Szilvadzsem mogyoróval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kék szilvát bő vízben, többször is átmossuk, kimagozzuk és ledaráljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes rózsakocsonya

Mézes rózsakocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az egyforma színű rózsaszirmokat bő folyó vízben többször is átmossuk és lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Tökös-almás túrólepénykék pikánsan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a tésztát készítjük el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Angol karácsonyi gyümölcspuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naspolyatorta

Naspolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgabarackos, mandulás tekercs

Sárgabarackos, mandulás tekercs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött kelt tésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük, a sütőlap méretére nyújtjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom