Medvehagyma krémleves sült baconnel és gombával

2014-03-30
Medvehagyma krémleves sült baconnel és gombával
  • Várható: 4 tányér Medvehagyma krémleves sült baconnel és gombával
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 20perc
  • Kész: 30perc

Hozzávalók:

  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1/2 szál vékony póréhagyma
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 10 szál petrezselyemzöld
  • 2 db Ella burgonya
  • 1 szelet bacon szalonna
  • 3 db csiperkegomba
  • 1 evőkanál vaj
  • olívaolaj
  • 2 db marhahúsleves kocka
  • őrölt fekete bors
  • oregánó
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1 l víz

Elkészítés:

Lépés: 1

A megpucolt és feldarabolt krumplikat megfőzöm.

Lépés: 2

A félbevágott gombát és a felvágott bacont vajon megpirítom, félreteszem. A hagymákat felvágom, olajon és vajon megdinsztelem.

Lépés: 3

A hagymákhoz hozzáöntöm a krumplikat a levével, a leveskockákat és a fűszereket. Később hozzáadom a bort és a tejszínt. Durván összeturmixolom, hogy maradjon még a zöldségekből is.

Lépés: 4

Tálaláskor merek a tányérba a levesből, s teszek rá gombát és sült baconszalonnát.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Avokádó krémleves

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Resztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval
Resztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval

Bár a libamáj a májak királynője, azért a sertésmájat is szeretem.

Close