Receptek
Bundázott hal
Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBriósban sült halpástétom
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBékacombok rántva
A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni süllőfilé Hungária módra
A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni fogasfilé hollandi mártással
A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAngolnapörkölt
A konyhakész angolnát megmossuk, a fejét meg a farkát lecsapjuk, majd a törzsét 5-6 centis ...
Gasztro Trend Tovább olvasomMargarita koktél
Az adalékokat 2-3 szem jéggel összesékeljük, majd az italt a crustázott pohárba szűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomManhattan koktél
Az italokat jéggel elkeverjük a keverőpohárban, majd a pohárba szűrjük 2-3 szem jégkockára és feldíszítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMartini Sweet koktél
A két italt elkeverjük pár szem jéggel egy keverőpohárban, majd a pohárba szűrjük és díszítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMartini Dry koktél
A két italt elkeverjük pár szem jéggel, majd a pohárba szűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom