Toszkán csirkecombok

2014-01-23
Toszkán csirkecombok
  • Várható: 4 adag Toszkán csirkecombok
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 50perc
  • Kész: 60perc

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1 fej fokhagyma
  • 20 db olíva bogyó
  • 20 dkg füstölt sonka
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 dl olívaolaj
  • 30 dkg sárgarépa
  • 30 dkg cukkíni
  • 10 dkg paradicsompüré
  • 1 dl száraz fehérbor
  • citrom
  • csipetnyi petrezselyemzöld
  • 2 db kaliforniai paprika

Elkészítés:

Lépés: 1

A csirkecombokat megmossuk, és az ízületnél kettévágjuk. Bedörzsöljük a reszelt fokhagymával, és becsomagoljuk a füstölt sonkaszeletekbe.

Lépés: 2

Vékony szeletekre vágjuk a vöröshagymát, sárgarépát, kaliforniai paprikát és a cukkínit, olívaolajon pár percig pároljuk. Összekeverjük a fehérbort a paradicsompürével, majd hozzáöntjük a zöldségekhez, megkeverjük, ezután rátesszük a sonkába csomagolt csirkecombokat, és 25-30 perc alatt fedő alatt készre pároljuk.

Lépés: 3

Tálaláskor rászórjuk a húsra a magozott olívabogyót, és citromcikkekkel, petrezselyemzölddel díszítjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsökkel ékesített kacsa

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Barackos csirkemell nyárson

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Olívás csirke gyömbéres-citromos mártással

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Csirkecombok ribizliben

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    888,2 kcal
  • Fehérje

    86,6 g
  • Zsír

    47,1 g
  • Szénhidrát

    27,8 g
  • Rost

    4,4 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Thai ráksaláta
Thai ráksaláta

Először elkészítjük az öntetet: a szójaszószt összekeverjük a barnacukorral és a lime-ok levével.

Close