Recipes from Ingredient: száraz fehérbor
Banános töltött kínai kel
A sovány sertéshúst ledaráljuk, a fele olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Gasztro Trend Tovább olvasomHússal-májjal töltött almák
Az almákat nem hámozzuk meg, viszont jól megmossuk, és szárazra töröljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomOlívás sonkakoktél melegen
Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomPóréhagymaleves
A legtöbben odavagyunk a hagymás ételekért, persze nem véletlenül.
Gasztro Trend Tovább olvasomFehérboros fácánhúsleves
Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.
Hobbychef Tovább olvasomToszkán csirkecombok
A csirkecombokat megmossuk, és az ízületnél kettévágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilveszteri spenótos pulykamell
A pulykamellet megmossuk, és szép nagy szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött csirkemell fehérbor mártással
A csirkemell filéket megmossuk, és óvatosan felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt tonhal, ahogy Nagyi készíti
A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri halfilé citromos petrezselyemmártással és újburgonyával
Egy nagyobb serpenyőben 10 dkg vajat pezsdülésig forrósítunk.
Gasztro Trend Tovább olvasom