Recipes from Ingredient: száraz fehérbor
Francia hagymaleves
A francia konyha világhírű, itthon mégis félve vágunk bele francia ételek elkészítésébe, mert gyakran úgy ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGombás-kakukkfüves csirkemell
Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.
Gasztro Trend Tovább olvasomÁmor álma
A finomra vágott vöröshagymát kevés előhevített olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a lemosott, lecsepegtetett és 5 cm-es ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal
Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.
Gasztro Trend Tovább olvasomVagdalthússal töltött sült burgonya, pesto szósszal ízesítve
A burgonyákat megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük, belsejüket kivájjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom