Recipes from Ingredient: száraz fehérbor
Szegfűszeges sült csirke burgonyapürével
A csirkét megmossuk, kívül-belül megsózzuk, tűzálló tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPollo in Padella – serpenyős csirke
A csirkét megmossuk, ízületei mentén feldaraboljuk, és befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPikáns pacal
A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácánerőleves húsgaluskával
A fácán mellét a csontról lefejtjük, kétszer ledaráljuk, majd a tojással meg a konyakkal összegyúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomVajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel
A halat kiolvasztjuk, felszeleteljük, és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával
A halfilét kiolvasztjuk, hosszában elvágjuk, és enyhén besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt paradicsomos tonhal
A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHalpaprikás sajtos tésztával
A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi gombás-tejszínes lazac
A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTárkonyos kacsaragu leves
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasom