Champagne Punch bólé

2013-03-22
Champagne Punch bólé
  • Várható: 1 bóléstál Champagne Punch bólé
  • Felszolgálás: 25 fő
  • Előkészületi idő: 4perc
  • Elkészítési idő: 10perc
  • Kész: 2:14 óra

Pohár: bólés pohár/csésze vagy füles cappuccinos pohár

Díszítés: limekarika a pohár szélére

Hozzávalók:

  • 340 g (12 uncia) puncs gyümölcs (pl.: málna, magozott cseresznye, ananász, stb.)
  • 280 g (10 uncia) földieper (szamóca)
  • 2/3 csésze narancslé
  • 2 evőkanál citromlé
  • 72 cl gyömbér üdítő
  • 1 liter pezsgő
  • 3 csésze víz
  • 3-3 lime, cirom, és narancsszelet

1 csésze = 2,5 dl

Elkészítés:

Lépés: 1

A bólés tálba rakjuk bele a „tetszőleges” puncs gyümölcsöket, az epret, a vizet, a narancslét és citromlét, és keverjük jól össze.

Lépés: 2

Vágjunk félbe 3-3 lime, citrom, és narancsszeletet, és tegyük a bóléba, majd fedjük le, és rakjuk néhány órára a hűtőbe.

Lépés: 3

Miután kivettük a hűtőből szép lassan (mivel szénsavasak) töltsük fel a bóléstálat a hűtött gyömbér üdítővel és a hűtött pezsgővel.

Lépés: 4

Szervírozzuk a bólét poharakba, és díszítsük a szélüket 1-1 limekarikával.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Champagne Punch bólé
Champagne Punch bólé

A bólés tálba rakjuk bele a „tetszőleges” puncs gyümölcsöket.

Close