Libamájpástétommal töltött paprika és gomba sült krumplival
2013-11-22- Várható: 2 tányér Libamájpástétommal töltött paprika és gomba sült krumplival
- Felszolgálás: 2 fő
- Előkészületi idő: 15perc
- Elkészítési idő: 45perc
- Kész: 60perc
Hozzávalók:
- 1 db kaliforniai paprika
- 6 db nagy csiperkegomba
- 2 doboz (20 dkg) libamájpástétom
- 6 db újkrumpli
- 1 szál újhagyma zöldjével
- só
- őrölt fekete bors
- kakukkfű
- olívaolaj
- 1 dl tejföl
- 1 szál petrezselyem
Elkészítés:
Lépés: 1
A gombák törzsét kitöröm, majd máshol használom fel. A paprikát leskalpolom, belsejét kiveszem. Az újhagymát karikára vágom.
Lépés: 2
A pástétomba bekeverem a hagymát, aprított petrezselymet, fűszerezem, megtöltöm vele a gombákat és a paprikát. Kanalazok rá tejfölt, s beteszem egy serpenyőbe, melléteszem a héjában főtt krumplikat, locsolok rá olívaolajat, és sütőben 180 C fokon megsütöm.
Lépés: 3
Tálalok. A tányérra teszek egy félbevágott paprikát, három gombát, s három krumplit.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet