Majonézes gyümölcssaláta

2013-02-19
Majonézes gyümölcssaláta
  • Várható: Majonézes gyümölcssaláta 4 személyre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 15perc
  • Kész: 20perc

“Ha egy érdekes salátával szeretnék feldobni a hidegtálukat, akkor mindenképpen érdemes elkészíteniük a majonézes gyümölcssaláta receptünket. Ha elsőre nem is gondolnák, ez az édes saláta kiválóan illik sültek mellé. Készítsék el bátran, a vendégek ezután ezt fogják követelni.”

Hozzávalók:

  • 2 kis pohár tejföl
  • 5 evőkanál majonéz
  • 1 fél citrom leve
  • 1 teáskanál mustár
  • bors
  • porcukor
  • 0,5 kg trópusi gyümölcskoktél

Elkészítés:

Lépés: 1

A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük, ehhez keverjük össze a tejfölt, a majonézt, a mustárt és a citromlevet, majd egy csipet sót és borsot is adjunk az öntetthez. Miután édes lesz a saláta, cukor is kell az öntetbe – valamivel több, mint amennyit egy tartármártásba tennének.

Lépés: 2

Ezután már csak annyi dolgunk van, hogy a jól lecsepegtetett trópusi gyümölcskoktélt összekeverjük a tartármártással.

Lépés: 3

Az elkészült majonézes gyümölcssalátát hagyjuk néhány óráig a hűtőben, hogy az ízei összeérjenek.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Sajtfondue
Gyümölcsös sajtfondue

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Close