Recept konyha: Nemzetközi

Nemzetközi

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás-kakukkfüves csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rebarbara kompót

Rebarbara kompót

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Finom sültek mellé mindig jól esik egy kis kompót, amelyet általában almából szoktunk készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézben sült banán vörösboros öntettel

Mézben sült banán vörösboros öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajat serpenyőben felforrósítjuk, vigyázva, nehogy megbarnuljon.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával

Csirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sóval és fehér borssal bepácoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Édes-savanyú tintahal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dunai halak roston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A süllőt lepikkelyezzük, hasát éles késsel fölbontjuk és belső részeit, majd a kopoltyúját és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dorozsmai ponty

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dióval töltött csuka

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Padlizsán saláta szárított sonkával

Padlizsán saláta szárított sonkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép, fényes padlizsánt megmossuk, és ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. Megkenjük olívaolajjal, és megsütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta

Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A citromokat megmossuk, cikkekre vágjuk, majd üvegtálban összekeverjük a narancslével, a mézzel és a meggylikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom