Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta

2012-12-18
Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta
  • Várható: Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta 4 főre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 4perc
  • Elkészítési idő: 40perc
  • Kész: 44perc

Hozzávalók:

  • 1 dl meggylikőr
  • 1 dl méz
  • 2 db citrom
  • 5 dl 100%-os narancslé
  • 1 db sárgadinnye
  • 2 db narancs
  • 2 db gyümölcskoktél mix
  • 1 db őszibarack
  • 1 db körte
  • 6 levél menta

Elkészítés:

Lépés: 1

A citromokat megmossuk, cikkekre vágjuk, majd üvegtálban összekeverjük a narancslével, a mézzel és a meggylikőrrel.

Lépés: 2

A gyümölcsöket megmossuk, kimagozzuk, majd egyenlő szeletekre feldaraboljuk. Az egészet az üvegtálba tesszük, összekeverjük, vigyázva, hogy a gyümölcs ne törjön össze.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    424,5 kcal
  • Fehérje

    5,1 g
  • Zsír

    26,2 g
  • Szénhidrát

    60,3 g
  • Rost

    5,3 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rózsa szirup
Rózsa szirup

Elsőként készítsük el a cukorszirupot. Egy serpenyőbe rakjunk egyenlő arányban vizet és cukrot.

Close