Recept konyha: Nemzetközi
Nemzetközi
Csípős-savanyú leves
A gombát, a póréhagymát és a császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélarák dijoni mustármártással
Először elkészítjük a mártást: a száraz fehérborhoz hozzáadjuk a dijoni mustárt, a citrom levét és ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAdios Muthafucka Jello Shots
Készítsük el elsőként a muffin tartókat. Kettő 6 darabos muffin formába, rakjunk papír kosarakat.
Gasztro Trend Tovább olvasomStrawberry Banana Jello Shots
Elsőként vágjuk le az eprek alját kissé, hogy fel tudjuk állítani őket.
Gasztro Trend Tovább olvasomCaramel Apple Jello Shots
Vágjuk félbe a zöld almákat, és formáljunk belőlük csészéket.
Gasztro Trend Tovább olvasomParadicsomleves
Kevés olyan leves van, amelyet annyira egyszerű elkészíteni, mint a paradicsomlevest.
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás-tejfölös csirkemell
A csíkokra vágott csirkemelleket először fűszerezzük, aztán forgassuk be őket a lisztbe.
Gasztro Trend Tovább olvasomMajonézes gyümölcssaláta
A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsános spagetti
Egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felkockázott padlizsánt és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasom