Recept konyha: Nemzetközi

Nemzetközi

Francia hús

Francia hús

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Muffin

Muffin

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Muffin készítését azoknak ajánlom, akik szeretik kreatívan ízesíteni a süteményeket. A muffinban az a jó, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ketchup

Ketchup

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Omlett

Omlett

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha egy könnyű, de mégis tartalmas reggelire vágyik, akkor az omlett kiváló választás lehet. Tele ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött burgonya

Töltött burgonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A töltött krumpli receptje egyszerű, gyors, így kiváló vacsora lehet belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemáj pástétom

Csirkemáj pástétom

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karfiol krémleves

Karfiol krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zöldségeket kezdjük el pirítani a vajon, majd néhány perc elteltével öntsük fel őket a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke hamburger (csirke burger)

Csirke hamburger

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A jól lehűtött darált csirkemellet tegyük bele egy nagy tálba. Adjuk hozzá a zsemlemorzsa felét, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Banánhajó

Banánhajó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a csokoládé öntetet készítjük el, amelyhez gőz fölött olvassuk meg a hozzávalókat. Ha szép, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fokhagymakrémleves

Fokhagymakrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk ...

Gasztro Trend Tovább olvasom