Recept konyha: Nemzetközi
Nemzetközi
Briósban sült halpástétom
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBékacombok rántva
A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAngolnapörkölt
A konyhakész angolnát megmossuk, a fejét meg a farkát lecsapjuk, majd a törzsét 5-6 centis ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás–fahéjas tekercs
Az almatöltelék elkészítése: egy közepes lábasban összekeverjük az almát, lisztet, cukrot, és vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomPepperonis-gombás pizza
A sütőrácsot helyezzük el középen. Tegyünk egy másikat a legalacsonyabb beállításba és helyezzünk el rajta ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás-csirkés pizza
Készítsünk egy adag házi készítésű kenyértésztát. (Ebből lesz a finom vastagtésztájú pizza.) Két vajazott serpenyőben ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsaládalapító omlett
A megmosott tojásokat felütjük, felverjük, enyhén megsózzuk, megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCasanova csapdája
A húst megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. Kevés hevített olajon pirítani kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomRégi szerelem
Az alaposan megmosott csülköt kicsontozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, és főzni kezdjük a húslevesben.
Gasztro Trend Tovább olvasom