Recept konyha: Nemzetközi
Nemzetközi
Tavaszi hideg zöldségkrém leves
A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTárkonyos kacsaragu leves
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSajtkrém leves
A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a finomra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztaleves kolbásszal
A lángolt kolbászt karikára vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsleves gazdagon daragaluskával
A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.
Gasztro Trend Tovább olvasomHideg uborkaleves
A kígyóuborkát megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, húsát apró kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGazdag ember levese
A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos-tejfölös burgonyaleves
A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke krémleves chilivel
A vajat felforrósítjuk. A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom