Hideg uborkaleves

2013-06-19
Hideg uborkaleves
  • Várható: Hideg uborkaleves 4 személyre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 25perc
  • Kész: 30perc

Hozzávalók:

  • 4 dl joghurt
  • 2 db citrom
  • csipet só
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 evőkanál cukor
  • 80 dkg kígyóuborka
  • 1 csokor snidling (metélőhagyma)
  • 2 dl tejszín
  • 4 db mentalevél

Elkészítés:

Lépés: 1

A kígyóuborkát megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, húsát apró kockákra vágjuk.

Lépés: 2

A héját és a magvas részt pépesítjük, összekeverjük a joghurttal és a tejszínnel. Sóval, zúzott fokhagymával, cukorral és citromlével ízesítjük.

Lépés: 3

Hozzáadjuk a kockára vágott uborkát és a felaprított snidlinget, elkeverjük, és az ételt tálalásig hűtőben tároljuk.

Lépés: 4

Citromcikkekkel és mentalevelekkel díszítjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Kalória

    405,7 kcal
  • Fehérje

    12,1 g
  • Zsír

    37,8 g
  • Szénhidrát

    21,9 g
  • Rost

    2,5 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Espresso
Espresso

Az alábbiakban a „kotyogós” kávéfőzővel történő presszókávé elkészítését ismertetjük.

Close