Svéd zöldsaláta

2013-12-28
Svéd zöldsaláta
  • Várható: 4 adag Svéd zöldsaláta
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 25perc
  • Kész: 30perc

Borajánló: félédes rozébor

Hozzávalók:

  • 20 dkg füstölt szeletelt lazac
  • 1 db heringfilé növényi olajban
  • 2 db citrom
  • 1 dl extra szűz olívaolaj
  • 1 db jégsaláta
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 db paradicsom
  • 10 dkg gomba
  • 1 db póréhagyma
  • csipet étkezési só
  • 4 db szeletelt kenyér
  • 10 dkg vaj

Elkészítés:

Lépés: 1

A füstölt lazacot vékony csíkokra vágjuk, és citromlével meglocsoljuk. A heringfilét citromlével és olívaolajjal krémesítjük.

Lépés: 2

A jégsalátát apró darabokra tépkedjük, az uborkát, a paradicsomot és a friss gombát vékony csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát is, kevés sóval ízesítjük.

Lépés: 3

A salátát az elkészített halas krémmel összekeverjük, majd lazaccsíkokkal és citrommal díszítve, vajazott pirított kenyéren tálaljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

    Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

  • Egzotikus szárnyassaláta

    Egzotikus szárnyassaláta

  • Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával

    Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával

  • Garnélarák saláta

    Garnélarák saláta

  • Virslis-hagymás burgonyasaláta

    Virslis-hagymás burgonyasaláta

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    997,3 kcal
  • Fehérje

    41,7 g
  • Zsír

    55,4 g
  • Szénhidrát

    88,7 g
  • Rost

    4,2 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Death in the Afternoon koktél
Death in the Afternoon koktél

Öntsük az Abszintot a pezsgőspohárba, majd töltsük rá a hűtött pezsgőt.

Close