Recipes and Posts Tagged saláta

Almás sajtsalátával töltött avokádó

Almás sajtsalátával töltött avokádó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körténél valamivel nyújtottabb avokádót, A és V alakban éles, kis késsel elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egzotikus szárnyassaláta

Egzotikus szárnyassaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A jércemelleket kicsontozva sós vízben - vagy az éppen fövő húslevesben - puhára főzzük, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával

Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zöldségeket megmossuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, az újhagymát és a paprikát felszeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Garnélarák saláta

Garnélarák saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, a kaprot és a fokhagymát apróra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Virslis-hagymás burgonyasaláta

Virslis-hagymás burgonyasaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

Sóval, cukorral, ecettel salátalevet készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Svéd zöldsaláta

Svéd zöldsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt lazacot vékony csíkokra vágjuk, és citromlével meglocsoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Görög olívás-balzsamecetes saláta

Görög olívás-balzsamecetes saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A padlizsánt megtisztítjuk, felszeleteljük, és teflonsütőben roston megsütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos-zelleres gombasaláta grépfrúttal és balzsamecet öntettel

Narancsos-zelleres gombasaláta grépfrúttal és balzsamecet öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A narancsot megtisztítjuk, és gerezdjeire szedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom