Recipes and Posts Tagged saláta

Kaszinótojás franciasalátával

Kaszinótojás franciasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tequila Mango Avocado Salsa saláta

Tequila Mango Avocado Salsa saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk bele egy nagyméretű salátás tálba: a kockára vágott mangót és avokádót.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonézes gyümölcssaláta

Majonézes gyümölcssaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával

Csirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sóval és fehér borssal bepácoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Padlizsán saláta szárított sonkával

Padlizsán saláta szárított sonkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép, fényes padlizsánt megmossuk, és ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. Megkenjük olívaolajjal, és megsütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mexikói hússaláta

Mexikói hússaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemellfiléket csíkokra vágjuk, besózzuk, majd borssal és reszelt fokhagymával fűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta

Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A citromokat megmossuk, cikkekre vágjuk, majd üvegtálban összekeverjük a narancslével, a mézzel és a meggylikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mediterrán zöldsaláta

Mediterrán zöldsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ananászt megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, a közepét kivájjuk, majd egyenletes darabokra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi halkoktél saláta

Karácsonyi halkoktél saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és puhára főzzük. A zellert megtisztítjuk, és fedő alatt megpároljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom