Recipes from Ingredient: vaj

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Rebarbarás linzer

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy mély keverőtálba szitáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Máktorta grapefruittal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Fehéredésig verjük a tojások sárgáját a cukorral és a vajjal.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szilváslepény tejfölösen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejfölt meglangyosítjuk, hozzátesszük az elmorzsolt élesztőt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Almás zsemlefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almát meghámozzuk, a magházát kivágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hideg túrólepény szilvásan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gőzben főtt gombócok sárgabarackkal, fehérbor mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy dagasztóedénybe szitáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lángoló gyümölcsök

Lángoló gyümölcsök

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket meghámozzuk, felnegyedeljük, magházukat eltávolítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lángoló grillás grapefruit

Lángoló grillás grapefruit

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép, egészséges gyümölcsöket megfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom