Recipes from Ingredient: gomba
Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva
A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos pulykamellfalatok nyárson
Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyés csirkeragu
A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörtével töltött tyúkpecsenye
A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTempura gyömbéres szójamártással
Ennek a Japánból származó ételnek az elkészítésekor be kell tartani a szigorú előírásokat.
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos zöldségleves
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSvéd zöldsaláta
A füstölt lazacot vékony csíkokra vágjuk, és citromlével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos-zelleres gombasaláta grépfrúttal és balzsamecet öntettel
A narancsot megtisztítjuk, és gerezdjeire szedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom