Kókuszleves csirkehússal

2013-12-30
Kókuszleves csirkehússal
  • Várható: 4 adag Kókuszleves csirkehússal
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 25perc
  • Kész: 30perc

Borajánló: félszáraz, minőségi fehérbor

Hozzávalók:

  • 1 db húsleveskocka
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 2 db citrom
  • 20 dkg gomba
  • 50 dkg csirkemell filé
  • 5 db chili paprika
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • 1 dl citromlé
  • 1 dl Worchester szósz

Elkészítés:

Lépés: 1

A húsleveskockát 1 liter vízben felfőzzük.

Lépés: 2

A reszelt vöröshagymát, a zúzott fokhagymát és az egész citromot botmixerrel pépesítjük és belefőzzük a levesbe, majd 15 perc főzés után a csíkokra vágott gombát és a csirkehúst is hozzáadjuk.

Lépés: 3

A chili paprikából eltávolítjuk a magházat, csíkokra vágjuk, a felét hozzáadjuk a leveshez, majd a kókuszreszeléket is hozzákeverjük, végül citromlével és Worchester szósszal ízesítjük.

Lépés: 4

Pár perc pihentetés után, citromkarikával és szeletelt chili paprikával tálaljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    436,2 kcal
  • Fehérje

    40,7 g
  • Zsír

    22,2 g
  • Szénhidrát

    17,7 g
  • Rost

    7,7 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kalocsai tarhonyás csirke
Kalocsai tarhonyás csirke

A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, és enyhén besózzuk.

Close