Recipes from Ingredient: kígyóuborka
Garnélarák saláta
Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, a kaprot és a fokhagymát apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSvéd zöldsaláta
A füstölt lazacot vékony csíkokra vágjuk, és citromlével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomResztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyros pitában csirkehúsból
A megmosott hússzeletet kiklopfoljuk, és kb. 3-4 cm-es csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke tejfölös uborkamártásban, párolt sárgarépával
A csirkemelleket megmossuk, sóval és borssal fűszerezzük, lisztben megforgatjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGazpacho
A gazpacho egy nagyon finom hideg zöldségleves, amelyet a déli országokban igen nagy népszerűségnek örvend.
Gasztro Trend Tovább olvasomHideg uborkaleves
A kígyóuborkát megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, húsát apró kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom