Santiago Rum Daisy koktél

2013-04-15
Santiago Rum Daisy koktél
  • Várható: 1 pohár Santiago Rum Daisy koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

Pohár: koktélos

Díszítés: citromhéj és koktélcseresznye

Hozzávalók:

  • 6 cl Bacardi Superior Rum (fehér rum)
  • 6 cl Maraschino Likőr (cseresznye likőr, pl.: Luxardo Maraschino Liqueur)
  • 3 cl frissen facsart citromlé
  • 1,5 cl Simple Syrup (cukorszirup)
  • szódavíz

Elkészítés:

Lépés: 1

Tegyük a hozzávalókat a szódavíz kivételével egy shakerbe, és adjunk hozzá jeget, majd rázzuk erőteljesen rövid ideig (kb. 5 másodperc) össze.

Lépés: 2

Szűrjük át az italt egy előhűtött koktélos pohárba.

Lépés: 3

Töltsük fel a poharat hűtött szódavízzel, és díszítsük a koktélt citromhéjjal és koktélcseresznyével.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(5 / 5)

5 5 1
Értékelje a receptet

1 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Csokis kalács
Csokis kalács

A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.

Close