Peach Sangria bólé

2013-05-17
Peach Sangria bólé
  • Várható: 2 liter Peach Sangria bólé
  • Felszolgálás: 8-10 fő
  • Előkészületi idő: 3perc
  • Elkészítési idő: 2:05 óra
  • Kész: 2:08 óra

Pohár: bólés pohár vagy bólés csésze

Díszítés: nincs

Hozzávalók:

  • 1 őszibarack, szeletelve
  • 1 narancs, negyedekre vágva és szeletelve
  • 0,8 dl Narancslikőr (pl.: Cointreau, Orange Curacao vagy Triple Sec)
  • 0,8 dl Barack Pálinka (ha nincs kéznél, adjunk hozzá több narancslikőrt)
  • 1 üveg száraz vörösbor
  • 2 evőkanál cukor
  • 1 üveg szódavíz vagy szénsavas ásványvíz

Elkészítés:

Lépés: 1

Rakjuk az őszibarack és narancs szeleteket a bólés tálba, majd adjuk hozzá a narancslikőrt, a barack pálinkát, a száraz vörösbort, és a cukrot, és bólés kanállal keverjük fel óvatosan, amíg a cukor fel nem oldódik.

Lépés: 2

Fedjük le a bóléstál tetejét, és rakjuk a hűtőbe néhány órára.

Lépés: 3

Miután kivettük a hűtőből a bólét, öntsük hozzá óvatosan a hűtött szódavizet, és keverjük el a bóléban szép lassan.

Lépés: 4

Ellenőrizzük le (kóstoljuk meg) a bólé édességét, ha szükséges adjunk hozzá még cukrot, és keverjük el a bóléban.

Lépés: 5

Az italt szervírozzuk bólés poharakba vagy csészékbe.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal
Fehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal

A hagymaleves (Soupe a L’Oignon) a franciák nagy kedvence, világszerte híressé vált. Elkészítése egyszerű, olcsó, mégis fenséges. A hagyma édeskés ízét kiválóan ellensúlyozza a bor savassága. Én azon a véleményen...

Close