Recipes from Ingredient: barack pálinka
Almafánkok
A tejet meglangyosítjuk, és az élesztőt a cukorral felfuttatjuk benne.
Gasztro Trend Tovább olvasomFuzzy Navel koktél
Öntsük a barack pálinkát és a frissen facsart narancslét tört jégre egy előhűtött highball pohárba.
Gasztro Trend Tovább olvasomPuls Grada koktél
Töltsük meg tört jéggel a highball poharat, majd öntsük rá az italokat.
Gasztro Trend Tovább olvasomThe Redhead koktél
Az összes hozzávalót rázzuk össze jéggel egy shakerben.
Gasztro Trend Tovább olvasomMandulás minikuglóf sárgabarack öntettel
A kézmeleg vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával krémmé keverjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomVegas Bomb koktél
A Red Bull kivételével a többi italt öntsük egy röviditalos (shot) pohárba.
Gasztro Trend Tovább olvasomMy Secret Crush koktél
Egy koktélos shakerbe öntsük bele a barack pálinkát és a gránátalma szirupot.
Gasztro Trend Tovább olvasomCupid’s Cocktail koktél
Töltsünk meg jégkockával egy rázókehelyt (shaker), és adjuk hozzá a 3 italt.
Gasztro Trend Tovább olvasomBarackpálinkás trüffel
Gasztroajándék, vagy egy könnyű ünnepi vacsora után, édesség gyanánt.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomOriginal Sex on the Beach koktél
Az alap (eredeti) Sex on the Beach koktél receptje, amiből többek között mi is készítettünk ...
Gasztro Trend Tovább olvasomRólunk
Cégadatok
Cégnév: Gasztro Net Kft.
Székhely: 9028 Győr, Régi Veszprémi u. 10.
Levelezési cím: ua. mint a székhely
Cégjegyzékszám: 08-09-015785
Adószám: 14171341-2-08
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12096729-00346100-00100003
Cikkek és Események
-
Öt egészséges finomság, amit megehetsz a párod...
Egy ízletes fogás nemcsak az étkezőasztalnál lehet emlékezetes, hanem még inkább a...tovább
-
Vadonatúj kulináris édességek a CsokoladeWebshop.hu-nál!
Akik szeretik a csokoládét nemcsak enni, hanem ajándékozni is, akkor jó helyen...tovább
Különféle Receptek
- Népszerű
- Új
- Véleletlen
-
Köménymagleves
(3.8 / 5)
-
Amaretto mandulalikőr házilag
(3.1 / 5)
-
Cointreau narancslikőr házilag
(3.7 / 5)
-
Bodzavirág borpongyolában
(0 / 5)
-
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
(0 / 5)
-
Gyömbérhab
(5 / 5)