Recipes from Ingredient: őszibarack

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Piskótával töltött őszibarack

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarackokat megmosás, szárazra törlés után meghámozzuk és megfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Őszi barackbólé

Őszi barackbólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúst megmosás után felkockázzuk, és felforralás, kihűlés után beletesszük a pácba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Barackos csirkemell nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott csirkemelleket a mélyhűtőben keményre fagyasztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcsös sajtfalatok

Gyümölcsös sajtfalatok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sajtokat éles késsel kb. fél cm vastagra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos túrókrém

Barackos túrókrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.5 / 5)

A pohárkrémekben az a legjobb, hogy nagyon elegáns desszertként lehet őket szervírozni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almás-narancsos kacsamell őszibarack toaston

Almás-narancsos kacsamell őszibarack toaston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamellet leválasztjuk az egész kacsáról.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos gyümölcskocsonya

Barackos gyümölcskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Őszibarackos turmix joghurttal

Őszibarackos turmix joghurttal

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Turmixgépbe keverjük simára az őszibarackot, a joghurtot, és a mézet.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres-őszibarackos turmix

Epres-őszibarackos turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A turmixgéppel keverjük simára az epret, az őszibarackot, a joghurtot, a tejet és a cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom