Recipes from Ingredient: őszibarack
Piskótával töltött őszibarack
Az őszibarackokat megmosás, szárazra törlés után meghámozzuk és megfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomŐszi barackbólé
Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsös sertésragu cukkínivel
A sertéshúst megmosás után felkockázzuk, és felforralás, kihűlés után beletesszük a pácba.
Gasztro Trend Tovább olvasomBarackos csirkemell nyárson
A kicsontozott csirkemelleket a mélyhűtőben keményre fagyasztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsös sajtfalatok
A sajtokat éles késsel kb. fél cm vastagra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBarackos túrókrém
A pohárkrémekben az a legjobb, hogy nagyon elegáns desszertként lehet őket szervírozni.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás-narancsos kacsamell őszibarack toaston
A kacsamellet leválasztjuk az egész kacsáról.
Gasztro Trend Tovább olvasomBarackos gyümölcskocsonya
Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét.
Gasztro Trend Tovább olvasomŐszibarackos turmix joghurttal
Turmixgépbe keverjük simára az őszibarackot, a joghurtot, és a mézet.
Gasztro Trend Tovább olvasomEpres-őszibarackos turmix
A turmixgéppel keverjük simára az epret, az őszibarackot, a joghurtot, a tejet és a cukrot.
Gasztro Trend Tovább olvasomRólunk
Cégadatok
Cégnév: Gasztro Net Kft.
Székhely: 9028 Győr, Régi Veszprémi u. 10.
Levelezési cím: ua. mint a székhely
Cégjegyzékszám: 08-09-015785
Adószám: 14171341-2-08
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12096729-00346100-00100003
Cikkek és Események
-
Öt egészséges finomság, amit megehetsz a párod...
Egy ízletes fogás nemcsak az étkezőasztalnál lehet emlékezetes, hanem még inkább a...tovább
-
Vadonatúj kulináris édességek a CsokoladeWebshop.hu-nál!
Akik szeretik a csokoládét nemcsak enni, hanem ajándékozni is, akkor jó helyen...tovább
Különféle Receptek
- Népszerű
- Új
- Véleletlen
-
Köménymagleves
(3.8 / 5)
-
Cointreau narancslikőr házilag
(3.7 / 5)
-
Amaretto mandulalikőr házilag
(3 / 5)
-
Bodzavirág borpongyolában
(0 / 5)
-
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
(0 / 5)
-
Gyömbérhab
(5 / 5)