Epres-őszibarackos turmix

2013-09-02
Epres-őszibarackos turmix
  • Várható: Epres-őszibarackos turmix 2 személyre
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 3perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 6perc

Pohár: collins

Díszítés: fél szem eper

Hozzávalók:

  • 4 friss vagy fagyasztott eper, szeletelve
  • 1 friss nagy őszibarack, a mag eltávolítva és szeletelve
  • 1 csésze alacsony zsírtartalmú natúr joghurt
  • 1/2 csésze alacsony zsírtartalmú tej
  • 1/2 csésze zúzott jég
  • 2 teáskanál cukor

Elkészítés:

Lépés: 1

A turmixgéppel keverjük simára az epret, az őszibarackot, a joghurtot, a tejet és a cukrot.

Lépés: 2

Adjuk hozzá a zúzott jeget, és keverjük meg újra, mintegy 20-30 másodpercig.

Lépés: 3

Öntsük át a turmixot cső (collins) poharakba, és díszítsük a poharak szélét eper darabokkal.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Zuppa di Italiani - olasz leves
Zuppa di Italiani – olasz leves

A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, a paradicsomot megmossuk.

Close