Recept nehézségi szint: Nehéz

Nehéz

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Barackos csirkemell nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott csirkemelleket a mélyhűtőben keményre fagyasztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naranccsal töltött kacsa

Naranccsal töltött kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vodkamálna bonbon

Vodkamálna bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Felnőtteknek, díszdobozban igazi meglepetés lehet ez az alkoholos bonbon.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Stíriai metélt

Stíriai metélt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával krémmé keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokis kalács

Csokis kalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rakott karfiol

Rakott karfiol

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szilveszteri spenótos pulykamell

Szilveszteri spenótos pulykamell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellet megmossuk, és szép nagy szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával

Mézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamellet megmossuk, bőrét éles késsel bevagdaljuk, majd besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom