Recept nehézségi szint: Nehéz
Nehéz
Naranccsal töltött kacsa
A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal
A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomVodkamálna bonbon
Felnőtteknek, díszdobozban igazi meglepetés lehet ez az alkoholos bonbon.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomStíriai metélt
A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsokis kalács
A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.
Gasztro Trend Tovább olvasomRakott karfiol
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilveszteri spenótos pulykamell
A pulykamellet megmossuk, és szép nagy szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával
A kacsamellet megmossuk, bőrét éles késsel bevagdaljuk, majd besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom