Recept nehézségi szint: Nehéz

Nehéz

Sajtpuding

Sajtpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sajtokat lereszeljük, hozzáadjuk a tojások sárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tokaji galuska

Tokaji galuska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szalagos fánk

Szalagos fánk

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A tejet meglangyosítjuk, beletesszük az elmorzsolt élesztőt és a porcukor felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás almatorta vaníliamártással

Mandulás almatorta vaníliamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás-túrós lepény

Mazsolás-túrós lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

35 dkg búzaréteslisztet átszitálunk, összegyúrjuk a vajjal, a tojások sárgájával, csipetnyi sóval és 2 dl ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Diós-almás bejgli

Diós-almás bejgli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hókifli

Hókifli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet a margarinnal, a tejföllel, a cukorral, a meleg tejben felfuttatott élesztővel és csipet ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vargabéles

Vargabéles

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aranygaluska

Aranygaluska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Máglyarakás

Máglyarakás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk, a tejet felmelegítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom