Recept nehézségi szint: Nehéz
Nehéz
Tokaji galuska
A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomMandulás almatorta vaníliamártással
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMazsolás-túrós lepény
35 dkg búzaréteslisztet átszitálunk, összegyúrjuk a vajjal, a tojások sárgájával, csipetnyi sóval és 2 dl ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-almás bejgli
Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.
Gasztro Trend Tovább olvasomVargabéles
A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.
Gasztro Trend Tovább olvasomAranygaluska
Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasom