Recept nehézségi szint: Nehéz
Nehéz
Szegfűszeges sült csirke burgonyapürével
A csirkét megmossuk, kívül-belül megsózzuk, tűzálló tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával
A sertésszüzet hosszában vékony pengéjű késsel bevágjuk, beletöltjük az egész kolbászt.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával
A darált húst összekeverjük a liszttel, a paradicsomszósszal, a paradicsompürével és a száraz vörösborral.
Gasztro Trend Tovább olvasomPikáns pacal
A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.
Gasztro Trend Tovább olvasomHalpaprikás sajtos tésztával
A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngostura Bitters
A kevert italok (koktélok) egy igen gyakori hozzávalója.
Gasztro Trend Tovább olvasomFlaming Sambuca koktél
Elsőként elkészítjük a belélegzéshez szükséges szalvétát.
Gasztro Trend Tovább olvasomRainbow Shots koktélok
Először a gránátalma szirupot töltsük bele a shaker keverőpohárjába.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás–fahéjas tekercs
Az almatöltelék elkészítése: egy közepes lábasban összekeverjük az almát, lisztet, cukrot, és vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasom