Recept nehézségi szint: Nehéz

Nehéz

Café de Paris - mokkakrém

Café de Paris – mokkakrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kávéból 2,5 dl friss feketekávét főzünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szegfűszeges sült csirke burgonyapürével

Szegfűszeges sült csirke burgonyapürével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkét megmossuk, kívül-belül megsózzuk, tűzálló tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával

Kolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A sertésszüzet hosszában vékony pengéjű késsel bevágjuk, beletöltjük az egész kolbászt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Húsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával

Húsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A darált húst összekeverjük a liszttel, a paradicsomszósszal, a paradicsompürével és a száraz vörösborral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pikáns pacal

Pikáns pacal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Halpaprikás sajtos tésztával

Halpaprikás sajtos tésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi Angostura Bitters

Angostura Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kevert italok (koktélok) egy igen gyakori hozzávalója.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Flaming Sambuca koktél

Flaming Sambuca koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként elkészítjük a belélegzéshez szükséges szalvétát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rainbow Shots koktélok

Rainbow Shots koktélok

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.2 / 5)

Először a gránátalma szirupot töltsük bele a shaker keverőpohárjába.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almás–fahéjas tekercs

Almás–fahéjas tekercs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Az almatöltelék elkészítése: egy közepes lábasban összekeverjük az almát, lisztet, cukrot, és vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom