Sajttal töltött sült paprika, fokhagymás pirítóssal

2012-12-11
Sajttal töltött sült paprika, fokhagymás pirítóssal
  • Várható: Sajttal töltött sült paprika 4 főre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 40perc
  • Kész: 42perc

Hozzávalók:

  • 4 db TV paprika
  • 20 dkg krémfehérsajt
  • 10 dkg vaj
  • 1 db kaliforniai piros paprika
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 10 dkg zöld pesto szósz
  • 60 dkg barna kenyér
  • 4 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

Lépés: 1

A sütőt felmelegítjük. A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk, és egy tepsiben egymás mellé tesszük, majd 220 °C-on, 10 perc alatt megsütjük.

Lépés: 2

A sajtot krémessé keverjük a vajjal, az apró kockára vágott kaliforniai paprikával, a feldarabolt metélőhagymával, a pesto-val. Ezzel a krémmel megtöltjük a sült paprikákat. Tálalás előtt forró vízbe mártott, éles késsel felszeleteljük.

Lépés: 3

A barna kenyeret vékony szeletekre vágjuk, és sütőben pár perc alatt megpirítjuk. Bedörzsöljük fokhagymával, és a felszeletelt, töltött paprikával együtt frissen tálaljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    690,1 g
  • Fehérje

    22,1 g
  • Zsír

    24,3 g
  • Szénhidrát

    91,8 g
  • Rost

    4,5 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kijevi céklaleves
Kijevi céklaleves

Az előfőzött céklát felvágjuk apró darabokra, majd leforrázzuk.

Close