Sajttal töltött sült paprika, fokhagymás pirítóssal
2012-12-11- Konyha: Nemzetközi
- Fogás: Meleg előétel
- Nehézségi szint: Közepes
- Várható: Sajttal töltött sült paprika 4 főre
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 2perc
- Elkészítési idő: 40perc
- Kész: 42perc
Hozzávalók:
- 4 db TV paprika
- 20 dkg krémfehérsajt
- 10 dkg vaj
- 1 db kaliforniai piros paprika
- 1 csokor metélőhagyma
- 10 dkg zöld pesto szósz
- 60 dkg barna kenyér
- 4 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
Lépés: 1
A sütőt felmelegítjük. A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk, és egy tepsiben egymás mellé tesszük, majd 220 °C-on, 10 perc alatt megsütjük.
Lépés: 2
A sajtot krémessé keverjük a vajjal, az apró kockára vágott kaliforniai paprikával, a feldarabolt metélőhagymával, a pesto-val. Ezzel a krémmel megtöltjük a sült paprikákat. Tálalás előtt forró vízbe mártott, éles késsel felszeleteljük.
Lépés: 3
A barna kenyeret vékony szeletekre vágjuk, és sütőben pár perc alatt megpirítjuk. Bedörzsöljük fokhagymával, és a felszeletelt, töltött paprikával együtt frissen tálaljuk.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Energia
690,1 g -
Fehérje
22,1 g -
Zsír
24,3 g -
Szénhidrát
91,8 g -
Rost
4,5 g